Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki

On opaspentukerhon palkitsemisen aika

26-04-2018

Opaspentukerhon äippä on valittu vuodesta 2009 lähtien kansainvälisenä opaskoirapäivänä. Opaspentukerhoa kutsutaan leikkimielisesti äippäkerhoksi ja sen jäseniä sukupuolesta riippumatta äipiksi.

Tiedämme, ettei koirankasvattaminen ole kenellekään äipälle helppoa. Kaikki opaspentuperheet ovat pennun kasvatustyössä tarvinneet lujaa tahtoa ja lukemattomia harjoitteita.  Opaspentukerho haluaa kerran vuodessa valita näistä äipistä vuoden äipän.

Vuoden 2018 äipät ovat Sirpa Miettinen ja Asko Salminen Kangasalta. He ovat pyyteettömästi ja suurella sydämellä toimineet opaspentujen sekä eläkeläisen hoitoperheenä.

Aiemmin on monesti kuultu sanonta: kaikentakana on nainen, mutta Sirpan kohdalla pitää sanontaa hiukan muotoilla sanonnaksi: naisen takana on myös mies <3. Ilman Askoa ei Sirpa ”pärjäisi”ja ilman Sirpaa ei Asko ”pärjäisi” opaspentujen kasvatuksessa.

Tällä vuoden 2018 äippäperheellä on ollut opaspentuja kolmelta eri tuottajalta ja tätä laajakatseisuutta, me arvostamme. Vuoden 2018 äippäperhe ei varmasti ole etukäteen miettinyt pentuihin käytettyä aikaa, rahaa sekä muita resurssejasi, vaan tehnyt työtä suurella sydämellä.

Näillä meriiteillä Sirpa ja Asko saavat opaspentupiirin attelisarvon  Lymedin kokoustiloissa torstaina 25.4.2018
KUVASSA oikealla Sirpa Miettinen


03-09-2018
Arja ja Aimo
Paljon Onnea !

Kirjoita kommentti

Pentukerhon blogi on sivu, johon kuka tahansa "bloggari" voi kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti opaspentuihin liittyviä juttuja. Blogissa voidaan julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvia. Blogiteksteihin on kenellä tahansa myös kommentointimahdollisuus.

Blogin kommentointikin toimii taas.