Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki

Opaspennut Kanniston kotieläintilalla 10.5.2018

10-05-2018

Pentukouluttaja Aura kutsui Kanniston Kotieläintilalle Tampereen ja Turun opaspentuperheet. Tila sijaitsee Loimaalla, Alastaron taajaman lähellä. Tampereelta matkaa noin 100km.

Kanniston kotieläintila on aito vanha maatila, jossa eletään perinteen mukaan nykyajassa. Tilalla on kaksisataa eläintä. Ruokailu- ja majoitustiloja mukavuuksineen on jopa sadalle hengelle. Eläinlajit edustavat alkuperäisiä kotimaisia rotuja, ja joukossa elelee sopuisasti erikoisempia lajeja kuten ylämaankarjaa, aaseja ja poroja, sekä hauskannäköinen seepra-aasi lempinimeltään Sepa. Tilalla on useita lintulajeja ja suuri kanitarha.

Aura antoi meille ohjeita erilaisiin tilanteisiin ja kertoi eläimistä. Päivä oli täydellinen, jopa sään suhteen. Meillä oli paljon nähtävää, haisteltavaa ja ”maisteltavaa”, samalla saimme hyvän lenkin ja opit erilaisten eläinten kohtaamisiin. Tämän tilaneläimet olivat hyvin ystävällisiä ja tulivat hyvin uteliaina haisteleen koiriamme.

Kiva oli myös tutustua Turkulaisiin hoitoperheisiin ja vaihtaa kuulumisia.

Nyt kotonakoiruudet nukkuvat tyytyväisinä päivän antiin.


Kirjoita kommentti

Pentukerhon blogi on sivu, johon kuka tahansa "bloggari" voi kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti opaspentuihin liittyviä juttuja. Blogissa voidaan julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvia. Blogiteksteihin on kenellä tahansa myös kommentointimahdollisuus.

Blogin kommentointikin toimii taas.