Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki

Opaspentukerhon kesäpäivä Porvoon Partiopoukamassa 10.8.2019

11-08-2019

Lauantain opaspentukerhon tapahtuma = Kesäpäivä Porvoon partiopoukamassa alkoi klo 12. Paikalla oli 29 kaksjalkaa ja 20 opaskoiraa (pentuja, oppaita, siitoskoira, uranvaihtaja ja eläkeläisiä). 

Ensin nostimme lipun salkoon perinteisellä siniristilippumme. Esittäydyimme ja kuulimme Marjalta pienen historiikin Partiopoukamasta. Nostimme maljan tapahtumalle ja pentukerhon kunniajäsen valinnalle (Juha Herttuaiselle). Pienen odottelun jälkeen ruokailimme. Jälkiruoan jälkeen lähdimme yhteislenkille alueen saunarantaan ja kallioille jossa koirat saivat juosta vapaina. Lenkkimme jälkeen oli kahvihetki, kaikkine herkkuineen.

Päivä meni nopeasti ja saimme kuulla monen monta koiratarinaa ja hyviä vinkkejä karvanlähtöön. Puhumattakaan niistä muista ihanista juttutuokioista


Kirjoita kommentti

Pentukerhon blogi on sivu, johon kuka tahansa "bloggari" voi kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti opaspentuihin liittyviä juttuja. Blogissa voidaan julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvia. Blogiteksteihin on kenellä tahansa myös kommentointimahdollisuus.

Blogin kommentointikin toimii taas.