Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki

Vuoden 2020 äippä

29-04-2020

Kansainvälisenä opaskoirapäivänä 29.4.2020 Opaspentukerho julkaisee vuoden 2020 Äipän valinnan

Korona tuli ja mullisti tämän kevään jakoko maailman hetkeksi, huh! Mutta toivottavasti pahin mullistus on jo takanapäin, ja pääsemme pikkuhiljaa jo lähelle normaalia. 

Valitsimme vuoden 2020 äipänhelmikuussa, mutta nyt julkistaessa olemme vieläkin enemmän sitä mieltä, että valintamme on osuva.

Vuoden 2020 Opaspentukerhon äipän kunniakirjan saa opaskoirapentu-perheille tarkoitetun Facebook-ryhmän ylläpitäjä Vera Hyvinkään seudulta. Vera on myös kasvattanut opaspentuja ja toiminut pentujen, koululaisten, oppaiden ja eläkeläisten aktiivisena hoitoperheenä.

Opaspentuperheet -ryhmässä oli 28.4.2020jäseniä 493. Siellä vaihdetaan aktiivisesti kuulumisia ja kokemuksia opaspennuista. Vera toimii ylläpitäjänä vapaaehtoisesti. Mitä isompi ryhmä,sitä todennäköisemmin mukaan mahtuu monenlaisia osallistujia, mikä vaatii ylläpitäjiltä erilaisia toimia.

Vera on luotsannut Facebook-ryhmäämme vastuuntuntoisesti ja osoittanut toiminnallaan ammattitaitoa puuttuen tarvittaessa keskusteluihin tai kuviin.

     Kuvassa Veralle lähetetty kunniakirja ja heijastava reppu


Kirjoita kommentti

Pentukerhon blogi on sivu, johon kuka tahansa "bloggari" voi kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti opaspentuihin liittyviä juttuja. Blogissa voidaan julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvia. Blogiteksteihin on kenellä tahansa myös kommentointimahdollisuus.

Blogin kommentointikin toimii taas.