Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki

Opaspentujen perinteinen Kesäpäivä - tänäkin vuonna Kangasalla

11-08-2020

Opaspentujen perinteinen Kesäpäivä  oli jälleen iloinen tilaisuus tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin ystäviin sekä ihmisten että koirien osalta. Sääkin helli hellelukemin. Väkeä Tampereen seudulta, Hesa-Espoo akselilta ja kaukaisimmat tulivat Hangosta. Paikalla oli 11 koiraa: pentuja, oppaita, uranvaihtajia, mammakoira ja eläkeläinen sekä yksi melkein valmis hypokoira. Kaksijalkasia 18.
Kohotimme maljan vuoden 2020 Vera äipälle, vaihdoimme kuulumisia, söimme, kahvittelimme, opimme hypokoiratoiminnasta ja koirat saivat mielin määrin temmeltää ainakin maalla ja vedessä. Jokunen ehkä myös ilmassa hetkittäin ;) 


Ruuaksi oli jauhelihakeittoa (hirvestä). Jälkiruokapöytämme koostui herkuista, kuten pannacotasta, banaanitäytekakusta, hopeatoffeejuusto- ja tiikerikakusta, mustikkapiirakasta ja vuohenjuusto-lohipiiraasta sekä jostain kaikkein suussa sulavimmasta muffinssin ja keksin avoliitosta syntyneestä vadelmanmakuisesta leivonnaisesta 
Jokainen sai varmasti mahaansa täytettä
❤️.

Koirat tulivat hyvin keskenään toimeen. Yksi aremmistakin nuorista koirista saatiin lopulta mukaan lauman leikkiin, kun ensin kytkimme muut. Se sai vapaasti juosta ja tutustua ja valita parhaan leikkikaverin, jonka kanssa ensin juoksivat. Pikkuhiljaa vapautettiin myös muut. Hyvin tuo istahti isompaankin laumaan. Hieno oppitunti kaikille muillekin, joiden piti ensin seurata rauhassa sivusta.

Hieno päivä! Kiitos kaikille osallistujille! 


Kirjoita kommentti

Pentukerhon blogi on sivu, johon kuka tahansa "bloggari" voi kirjoittaa enemmän tai vähemmän säännöllisesti opaspentuihin liittyviä juttuja. Blogissa voidaan julkaista sisältöä tekstin lisäksi myös kuvia. Blogiteksteihin on kenellä tahansa myös kommentointimahdollisuus.

Blogin kommentointikin toimii taas.