Tapahtumia     Fanituotteita     Vuoden Äippä     Blogi     Galleria     Linkkejä     Keskustelualue     Yhteydenotto


Opaspentuperheet Facebook-linkki


Hyödyllisiä linkkejä

Opaskoirakoulujen sivuille

Opaskoirakoulu, Vantaa
Suomen opaskoirakoulu, Kuopio
Opaskoirakoulu NouHau, Munakka

Opaskoirayhdistys ry

Facebook

Opaspentuperheet

Opaskoirayhdistys

Muuta

Rasvahappolaskuri (Sini Merikallio)
Vanhat pentukerhon sivut (ei enää ylläpidetä)

http://www.koirankakkapussit.fi  Tarjoamalla koirankakkapusseja (Biobagin kompostoitavat koirankakkapussit)  pelkästään toimituskuluilla haluamme kannustaa koiranomistajia siivoamaan koiran jätökset pois ympäristöstä.

Opaskoirayhdistyksen blogi: http://www.opaskoirayhdistys.fi/blogi/index.php

Valjaissa-lehti

VALJAISSA on Opaskoirayhdistyksen tiedotus- ja uutislehti, jossa käsitellään opaskoira-asioita ja kerrotaan opaskoirien ja opaskoirankäyttäjien elämästä.Vuonna 2003 perustettu lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Se sisältää opaskoira-aiheisia kirjoituksia ja uutisia, tietoa kaikenikäisistä opaskoirista, asiantuntijan tekstejä, syvällisiä kertomuksia koirakoiden arjesta, haastatteluita mielenkiintoista henkilöistä opaskoiratoiminnan ympäriltä ja juttuja tapahtumista kuvien kera. Vakiopalstoilta voi lukea muun muassa tuottajatahojen kuulumisia, peesaritiimin suunnitelmia ja tarinoita pentukerhon puuhasteluista.

Lehti lähetetään kuluitta yhdistyksen kannatusjäsenille sekä vapaaehtoistyöhön osallistuville peesareille, yhteyshenkilöille, yhdistyksen sidosryhmille, sairaanhoitopiirien näönkuntoutukseen, opaskoiria tuottaville tahoille ja heidän kauttaan hoitoperheille.